witam. i mi zaczelo tykac... obiawy takie same..juz chcialem rozbierac przełacznik swiatel awaryjnych...uff..na szczescie tego nie zrobilem....mam pytanko...wystarczy kupic manetke z tempomatem i mamy tempomat :shock: ?? a jak sie to podłacza?? jakie to sa koszta,tak w sumie :?:
POSZUKUJĘ instrukcji POLSKIEJ do Clarion VRX 928 RVD/pilne!!
Zwiń
X
-
nie licz na to, że prywatna firma mająca Clarka w dystrybucji zamieści od tak polskie instrukcje do sprzedawanego przez siebie sprzętu :diabelski_usmiech
albo kupujesz w kraju z oficjalnego kanału dystrybucyjnego i masz polską instrukcję,
albo uczysz się języków obcych, ale masz tańszy sprzęt :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Ja mam polska instrukcje, tylko podczas remontu pokoju wynioslem 80% zbednych rzeczy na strych, wlacznie ze starymi gazetami, czesciami kompa i innymi papierami, wsrod nich musiala byc instrukcja i nie chce mi sie szukac na strychu, ale jak bedzie trzeba to pojde przegrzebac paczki :x
A nawiasem mowiac, to instrukcja po angielsku czy niemiecku tez moglaby byc :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pon 12 Gru, 05 17:03 ]
Kurde dzisiaj szukalem na strychu i zamiast instrukcji znalazlem zaginiony kiedys separator antenowy, ale ma upieprzony ten kabelek zasilajacy (niebieski) wiec pewnie zleje temat zakladania.Była O1 jest F2.
Komentarz
-
Komentarz